Pozdravni govor

Poštovani kolegice i kolege,

čast mi je i zadovoljstvo pozvati Vas na 6. HRVATSKI RINOLOŠKI KONGRES s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se, pod pokroviteljstvom Europskog rinološkog društva, održati u Zagrebu 27. i 28. veljače 2020. u hotelu Academia. Dosadašnji kongresi bili su dostojni hrvatske rinološke tradicije i pridonijeli su promicanju rinološkog znanja i vještina hrvatskih rinologa, ali i ostalih sudionika našeg kongresa. Kongres tradicionalno ima zemlju partnera, a ovaj puta to će biti Italija, iz koje smo pozvali vrhunske stručnjake i predavače iz svih područja rinologije. Posebno smo sretni jer su se vrhunski stručnjaci Nicola Bianco, Rikki Canevari, Valerio Finocchi, Georgios Giourgos, Roberto Pareschi, Giulio Cesare Passali, i Alessandro Varini s veseljem odazvali našem pozivu.

Kao uvod u kongres 25. i 26. veljače 2020. održat će se CIRAS-ov hands on tečaj, koji se, pod nazdo­rom mentora, tradicionalno provodi na animalnim modelima.
U ime Hrvatskog rinološkog društva iskreno se nadam da će ovaj kongres biti dobra prigoda da u ugodnoj atmosferi i zajedničkom druženju unaprijedimo našu struku.

Radujemo se Vašem dolasku u Zagreb!

Srdačan pozdrav,

Gorazd Poje
Predsjednik Hrvatskog rinološkog društva